EDEM BUSINESS SCHOOL

EDEM
Valencia
-Privatni univerzitet-

EDEM je visokoškolska ustanova povezana sa Univerzitetom u Valensiji i Politehničkim univerzitetom u Valensiji. Nakon završetka studija na ovom privatnom univerzitetu, dobija se diploma državnog univerziteta- Univerziteta u Valensiji ili Univerziteta Politehnika, u zavisnosti od smera.

 

EDEM se može pohvaliti sa više od 15 godina iskustva u školovanju menadžera i preduzetnika. Univerzitet stavlja akcenat na medjunarodnu razmenu studenata tokom studija. Iz tog razloga, imaju sklopljene ugovore sa više od 30 partnerskih univerziteta širom sveta. Svake godine se vrši razmena studenta iz Erasmus i drugih međunarodnih programa, iz sledećih zemalja:

Holandija · Francuska · Finska · Irska · Velika Britanija · Izrael · Sjedinjene Američke Države · Južna Koreja · Meksiko · Čile · Kina · Italija · Makedonija · Poljska · Nemačka · Portugalija

 

Na univerzitetu studiraju učenici 16 različitih nacionalnosti, koji uče da postuju različitosti, ohrabruju svoj preduzetnički duh i jačaju radnu etiku tokom školovanja. Metode učenja zasnivaju se u velikom procentu na praktičnom pristupu.

 

Studijski programi:

  • Osnovne studije poslovne administracije (BBA)

(4 godine, bilingvalno)

 

  • Studije inženjerstva i menadžmenta (BSc)

(4 godine, bilingvalno)

 

  • Master poslovnih finansijskih nauka (MSc)

(1 godina)


Golden education all Rights reserved