MARBELLA INTERNATIONAL UNIVERSITY CENTAR MIUC

MIUC
(Marbella International University Centre)
Marbelja
-Privatni univerzitet-

MIUC je internacionalni univerzitet, koji predstavlja obrazovanje kao glavni pokretač promena i prosperiteta. Ideja vodilja univerziteta je da pomogne studentima da otkriju i razvijaju sopstvene potencijale, kao i da te potencijale kasnije primene u poslu i životu. Na MIUC-u studenti imaju prilike da uče od svetskih stručnjaka i istovremeno se razvijaju kao ličnosti, poboljšavajući tako svoje komunikacijske i liderske veštine.

Studiranjem na MIUC-u, postajete deo međunarodne studentske zajednice, sa više od 75 različitih nacionalnosti i oko 95% medjunarodnih studenata. Ovakva raznolikost čini okruženje za učenje zanimljivijim i iskustveno bogatijim.

 

Nastavne metode su koncipirane tako, da omoguće studentima koji su različitih etničkih I kulturoloških grupa, da zajedno uče i istražuju, gradeći tako zajednicu stvaralaca znanja koja razmišlja unapred. Diplome MIUC-a su medjunarodno priznate Bolonjskom deklaracijom. Nastava je organizovana u manjim grupama, kako bi edukatori mogli bolje da prate individualna interesovanja i akademski napredak svakog učenika.

 

Univerzitet MIUC nudi širok spektar seminara i gostujućih predavanja iz oblasti međunarodnog poslovanja, marketinga, svetske politike, IT tehnologije i menadžmenta u sportu.

 

Osim programa studija, MIUC takodje u ponudi ima i letnje programe.

 

 

 

PROGRAM LETO 2021

 

-Program je namenjen učenicima srednjih škola od 13 do 18 godina-

 

Ukoliko želite da upoznate učenike iz raznih krajeva sveta i učite o Španiji i španskoj kulturi, ovaj program je za vas.

Letnjim programom su obuhvaćene sledeće oblasti: muzika, ples, gastronomija, umetnost, film, književnost, individualni i timski sportovi, kao i ostale rekreacione i kulturne aktivnosti.

 

 • Vreme održavanja letnjeg programa:

I grupa: od 1. do 29. jula

II grupa: od 1. do 15. jula

III grupa: od 16. do 29. jula

 

 

 • Kursevi:

 

 1. Popularna španska kultura (na engleskom ili španskom jeziku)
 2. Španski jezik (svi nivoi učenja)

 

 

 • Cene programa:

(grupe od po 20 učesnika)

 1. 4 nedelje: 3.240 €
 2. 2 nedelje: 2.100 €

 

U cenu je uključeno:

 1. Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona
 2. Predavanja
 3. Rekreativne i kulturne aktivnosti
 4. Nadzor od strane kvalifikovanih profesora
 5. Prevoz sa aerodroma
 6. Individualni video
 7. Avionske karte nisu uključene

Golden education all Rights reserved