Villareal Academy

Villareal Academy

Viljareal je drugi po veličini grad provincije Castellon u Valensijanskoj zajednici i nalazi se na 5 km od mediteranske obale. Villarreal akademija je prestižna španska akademija fudbala i predstavlja oficijelnu školu fudbalskog kluba Villarreal. Fudbalska akademija Villarreal CF je projekat, koji je nastao iz želje da se brend Villarreal CF proširi na međunarodnom nivou. Nakon mnogo godina napornog rada i ulaganja u Akademiju, sada važi za jednu od najboljih sportskih obrazovnih institucija u svetu.

 

Zahvaljujući Villarreal CF Soccer Academy, škole i fudbalske akademije širom sveta imaju prilike da upoznaju jedinstvenu metodologiju rada ove ustanove, koju su pohadjali mnogi sportisti svetskog ugleda. Akademija ima ogranke u mnogim državama, kao što su SAD, Kanada, Australija, Meksiko i Švedska.

 

Učenicima koji se odluče za upis na Villarreal akademiju u Španiji, omogućeni su treninzi sa prvim timom i trenerima ovog renomiranog fudbalskog kluba. U ponudi akademije se nalaze srednja škola i škola fudbala. Pohadjanje škole je moguće čak i  samo na mesec dana, a moguć je i upis na redovnu školsku godinu.

 

Svi prostori kluba, Estadio de la Ceramica, Ciudad Deportiva (poligon za CF Villarreal) i Ciutat Esportiva PAMESA Ceramica (poligon za PAMESA Ceramica) mogu se naći u gradu. Stadion se nalazi u centru grada, dok su oba objekta za trening smeštena na periferiji, na 5 minuta udaljenosti od stadiona.

 


Golden education all Rights reserved